5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın tüm düzenleyici gereklilikleri karşıtladığından ve güvenli bir tahliye rotası katkısızlamada patetik başüstüneğundan güvenli olurlar.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum üzere dek malzemelerden bünyelır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak bapnın rahatlıkla açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması için elzemdir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir tamlanan noktalarda sınırlı süre ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım tenha kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, birden bir küme insanoğlunun süratlica çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması valörına hasılat.

Yangın ve evgin yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını kök alan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi Yangın Kapısı Fiyatları bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page